Kaymakama mektup projesi hayata geçti

Suşehri Kaymakamlığı tarafından ‘Kaymakama Mektup Projesi’ hayata geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakama mektup projesi hayata geçti

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'nin hayata geçirdiği proje çerçevesinde ilk, orta okul ve lise öğrencileri tarafından kaymakamlık makamına yazılan mektupların tamamı okundu.

Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Kadir Perçi, "Kaymakama Mektup Projesi'ni hayata geçirdik bu doğrultuda ilçemizdeki öğrencilerimize milli eğitim müdürlüğümüz aracılığıyla öğrencilerimizin taleplerini yazmalarını ve yazdıkları mektupları bizlere ulaştırmalarını istedik. Öğrencilerimizin gönderdikleri mektuplarda isteklerini değerlendirip mektuplarını cevaplandırdık. Bu projemiz sayesinde kendi dünyasında içindeki talepleri anlatmak isteyen öğrencilerimize ulaşmış olduk" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru ise yaptığı açıklamada "Kaymakamlığımızın başlattığı

Kaymakama mektup projesinde öğrencilerimiz proje kapsamında mektuplarını yazarak Kaymakamlığa mektupları iletilmiştir. Mektuplar teker teker okunarak incelenmiş ve cevaplandırılmıştır. Bu projemiz ilçemizde ilk kez öğrencilere yönelik yapılmıştır. Proje çerçevesinde mektuplarda ortak sorunları yerinde görmek ve değerlendirmek üzere okullar ziyaret edilmektedir" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber