Kimliksiz' sergisi açıldı

Canan Gören’in atık malzemelerden oluşturduğu “Kimliksiz” isimli sergisi Büyükşehir Belediyesi’nin Altın Portakal 50’nci Yıl Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kimliksiz' sergisi açıldı

Atatürk Kültür Parkı içerisindeki Altın Portakal 50'nci Yıl Sanat Galerisi'ndeki Canan Gören'in 'Kimliksiz' isimli serginin açılışına Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek ve çok sayıda sanatsever katıldı. Adem Akyürek, Büyükşehir Belediyesi'nin halkı sanatla buluşturduğunu belirterek, "Sanat ve kültür bir şehrin gelişmesine önemli katkı sağlar. Çevreye duyarlı böyle bir serginin açılmasından çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi olarak atıklardan heykel park yaptık. Çevre duyarlılığına önem veriyoruz" dedi.

200 ESER YER ALIYOR

Sanatın dokunduğu her şeyi değiştirebileceğini kaydeden Canan Gören ise "Evsel atıklardan oluşan bu sergi ile farkındalık oluşturmaya çalıştık. Peçetenin, ten çorabın sanata yansımasını göreceksiniz. Sergide 200 tane çeşitli sanat eseri yer alıyor. Kadın, çocuk ve doğaya farklı bir bakışla göreceksiniz."

Konya'nın Seydişehir Belediye Başkanı Çat ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a sanata ve sanatçıya verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. Daha sonra serginin sahibi Canan Gören, davetlilere sergiyi gezdirdi. Sergi 5 Aralık - 11 Ocak tarihleri arasında gezilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber