GLİ'ye alınacak 295 işçi için sıra mülakatta

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki Garp Linyitleri İşletmesi'nde (GLİ) istihdam edeceği 295 işçi için yapılacak mülakat sınavlarının tarihleri belli oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2013 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
GLİ'ye alınacak 295 işçi için sıra mülakatta

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki Garp Linyitleri İşletmesi'nde (GLİ) istihdam edeceği 295 işçi için yapılacak mülakat sınavlarının tarihleri belli oldu. Sınavlar 16-20 Aralık tarihleri arasında Tunçbilek'te yapılacak.

GLİ Müessesesine alınacak 295 işçi için geçtiğimiz günlerde İŞ-KUR aracılığı ile yapılan başvuruların ardından sıra mülakat sınavlarına geldi. KPSS puan türüne göre belirlenen işçi adayları için mülakat heyecanı 16 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Yapılan açıklamada işçi adaylarının yanlarında getirmesi gereken belgeleri eksiksiz hazırlaması istendi. 20 Aralık Cuma günü tamamlanacak olan mülakat sınavları öncesinde GLİ tarafından yapılan açıklama şöyle; " Müessesemiz işyerlerinde çalıştırılmak üzere işe alınacak olan 295 kişi için İş Kurumunca Müessesemize bildirilen adayların adreslerine, yapılacak sınavların gün, saat ve yeri ile istenilen belgeler iadeli taahhütlü posta ile 02.12.2013 günü tebliğe çıkarılmıştır. İstenilen belgeler en geç 13.Aralık.2013 Cuma günü mesai bitimine kadar Müessesemiz Tunçbilek üretim sahası 1 nolu yazıhane binasındaki Personel ünitesine teslim edilmelidir. "

Bu arada GLİ Müessese Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, işçi adaylarından 13 Aralık Cuma gününe kadar teslim edilmesi istenen belgeleri de hatırlattı. 16-20 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacak mülakat sınavı öncesinde işçi adaylarından aşağıda belirtilen belgelerin eksiksiz teslim edilmesi gerektiği bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber