Arınç, Yozgat'ın Ovacık Köyü'nden gelen 50 öğrenciyi kabul etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Nisan 2006 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Bülent Arınç, kendisine mektup yazarak, Ankara'yı görmek istediklerini söyleyen Yozgat'ın Ovacık Köyü'nden gelen 50 öğrenciyi kabul etti.

Bir müddet evvel yazdıkları mektupla TBMM Başkanı Bülent Arınç'a ulaşan Yozgat Kadışehri, Ovacık İlköğretim Okulu öğrencileri bugün TBMM'deydi..

Kabulde öğrencilerin mektubunu okuyan Arınç, mektubun, kendisini çok duygulandırdığını ifade ederek, ''Meclis, milletimizin meclisi'' dedi.

Arınç, öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek, çeşitli hediyeler verdi.

Kadışehri ilçesi Ovacık İlköğretim Okulu öğrencileri, bir süre önce Arınç'a, ''dünyalarının köy ve ilçelerinden ibaret olduğunu, aralarında Kadışehri'ni bile görmeyenlerin bulunduğunu'' belirten bir mektup yazarak, Ankara'yı ziyaret etmek istediklerini iletmişlerdi.

Arınç'ın, mektubun ardından TBMM Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın görevlendirmesiyle, Ovacık İlköğretim Okulu öğrencileri, ilk kez Ankara'yı görmüş oldu.

Ovacıklı 50 öğrenci, kabulün ardından TBMM Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın kendileri için hazırladığı özel yemek ve gezi programına katılmak üzere yola çıktılar. Programda Anıtkabilir ve Birinci Meclis ile özel bir gezi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber