Zimmetçi kadın memur tutuklandı

Haber Giriş : 25 Nisan 2006 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçekmece Belediyesi'nden 390 bin YTL'yi zimmetine geçiren hesap işleri görevlisi Aynur Çekiç, eşi ile birlikte gizlendiği Avşa Adası'nda yakalandı. Tutuklanan Çekiç, ?Annemin hastalığı yüzünden bu olayı yaptım. Borcumu çalışıp ödeyecektim' dedi...

iSTANBUL Büyükçekmece Belediyesi'nden 390 bin YTL'yi zimmetine geçiren ve kayıplara karışan hesap işleri görevlisi Aynur Çekiç, eşi ile birlikte yakalandı.

Olaydan sonra Çekiç çiftinin izini süren Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, çiftin Balıkesir'in Avşa Adası'nda olduğunu tespit etti. Adadaki jandarmayla irtibata geçen ekipler, Çekiç çiftini, yaşadığı evde kıskıvrak yakaladı. İstanbul'a getirilen Aynur ve Kutlay Çekiç, sorgularının ardından dün sabah Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Eşi de hırsızlıktan sabıkalı çıktı

Kutlay Çekiç savcılıkça serbest bırakılırken, Aynur Çekiç, ?Kamu yararına toplanan parayı zimmetine geçirmek' suçundan tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi'ne gönderildi. Aynur Çekiç'in ifadesinde ?Annemin hastalığı yüzünden bunu yapmak zorunda kaldım. 390 bin YTL'nin 100 bin YTL'sini evimi satarak ödedim. Geri kalan parayı annemin tedavisi için kullandım. Avşa'da iş bulmuştum, çalışarak paranın geri kalanını da ödeyecektim' dediği öğrenildi. Hırsızlıktan sabıkalı eşi Kutlay Çekiç'in ise Kadıköy'deki bir hırsızlık olayından arandığı gerekçesiyle poliste yeniden sorguya alındığı belirtildi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber