Sağlık öğrencilerine göz ve nöroloji semineri

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği işbirliği ile düzenlenen seminer programlarının ikincisi düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2013 23:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık öğrencilerine göz ve nöroloji semineri

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği işbirliği ile düzenlenen seminer programlarının ikincisi düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği işbirliği ile düzenlenen seminer programlarının ikincisi düzenlendi. Seminer programlarının bu hafta konukları Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Demir ve Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Karaduman oldu. Dr. Mustafa Demir, Göz Anatomisi ve Görme Fizyolojisi hakkında bilgiler verdiği seminerde hasta, doktor ve gözlük mağazaları arasında oluşan sorunlara ve hasta için hazırlanan gözlük camlarında dikkat edilmesi gereken noktalara değinirken, Dr. Fatih Karaduman ise, yaşlılarda sık görülen nörolojik hastalıklardan Alzheimer, Parkinson ve Serebro Vasküler hastalıklar hakkında bilgiler aktardı. Seminerlerin sonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Tümen tarafından kendilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber