'Ispanak Dükkan'ıyla lenf kanserlilere yardım

Bursa’da 2011 yılında açılan LÖSEV Ofisi, lösemili çocukların anneleri tarafından yapılan ürünlerin satıldığı LÖSEV yardım standlarını okul ve AVM'lerde açmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ispanak Dükkan'ıyla lenf kanserlilere yardım

LÖSEV'in Ankara'da başlattığı lösemili çocukların annelerine meslek edindirme maksadıyla açılan atölyelerde üretilen ürünlerin satışının yapıldığı standlar Bursa'daki AVM ve okullardan sonra 26-27 Aralık 2013 tarihlerinde BUTTİM A Blok'ta da açıldı. "Ispanak Dükkan" adı verilen standlardan kazanılan gelirler lösemili çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılıyor.

LÖSEV Bursa Ofisi yetkilileri, "BUTTİM İş Merkezi'nde 3 yıldır açılan standa tüm BUTTİM sakinleri büyük ilgi gösterdi. Bu yıl da bu ilginin devam edeceğine inandık. Yardımsever birçok işyeri sahibi ve çalışan desteklerini bizden esirgemedi. Elde edilen gelir kimsenin cebine girmeden yalnızca çocuklarımız ve onların sağlığı için harcanıyor. BUTTİM yönetimi ve sakinlerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

LÖSEV standını ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Biçen ve yöneticiler, lösemili çocukların anneleri tarafından yapılan el yapımı oyuncak ve ürünlerden aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber