Başkan Durak'a yeni yıl sürprizi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a Meclis üyelerinden yeni yıl sürprizi geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2013 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Durak'a yeni yıl sürprizi

Meclis üyeleri, görev yaptıkları süre içinde uyumlu ve özverili çalışmaları nedeniyle Başkan Durak'a plaket vererek, teşekkür etti. Başkan Cevat Durak'ın Karşıyaka'ya hizmetler konusunda büyük başarılar gösterdiğini belirten meclis üyeleri, "Meclis toplantılarımızda, komisyonlarda en iyi ortamlarda çalışma sağladık. Bizlere gösterdiği yakın ilgi ve kente kazandırdıkları eserler nedeniyle Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Meclis üyelerinin sürprizi karşısında duyduğu mutluluğu saklamayan Başkan Durak ise, "Hizmetleri 37 meclis üyemizin desteğiyle gerçekleştirdik. Onları her zaman yanımda gördüm, özverili çalışmalarda bulundular. Başarı hepimizindir" diye duygularını dile getirdi.

Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve kent protokolü, Karşıyaka Belediyesi'nin geleneksel "Yeni yıl" yemeğinde bir araya geldi. Karşıyaka Belediye Konservatuarı koro şefi Seher Önal'ın şarkılarıyla renk kattığı gecede konuşan Başkan Durak, "Sivil toplum kuruluşları ile birçok etkinlikte bir araya geldik. Karşıyaka'nın mozaiğini yansıttık. Anadolu'nun bütün renklerini yaşattık. Tüm dostlarımızla kucaklaşarak Karşıyaka'ya yakışan birlikteliğe imza attık. 2014 yılının bu yıldan daha iyi geçmesini diliyorum. Savaşların olmadığı, sıkıntıların yaşanmadığı yeni yıl temenni ediyorum" dedi.

Başkan Durak, yemekte Belediye meclis Üyeleri'nin plaket sürprizi ile karşılaştı. Başkan Durak'a başarılarını kutlayan üyeler, plaket verip her zaman arkasında olduklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber