Kırşehir halkının hayalini belediye gerçekleştiriyor

Kırşehir halkının hayalleri ‘Hayalimdeki Kırşehir’ projesi ile gerçeğe dönüşüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile www.hayalimdekikirsehir.com sitesi ile Kırşehir halkının hayallerini gerçekleştirmesine fırsat veriliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2014 09:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırşehir halkının hayalini belediye gerçekleştiriyor

Kırşehir halkının hayalleri 'Hayalimdeki Kırşehir' projesi ile gerçeğe dönüşüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile www.hayalimdekikirsehir.com sitesi ile Kırşehir halkının hayallerini gerçekleştirmesine fırsat veriliyor.

Siteye giren vatandaşlar burada yer alan formu doldurarak hayallerini Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye direkt sunma imkanına kavuşurken Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 'Yapacağımız ve yaptığımız bütün yatırımları halkımızla istişare ediyoruz' dedi.

Bahçeci, "Her alanda yaptığımız yatırımları, halkımızla istişare ederek hayata geçirdik. Halkımız düşünce, fikir ve hayallerini hiçbir aracı olmadan belediye başkanına ulaştırmak istiyor. Bu zamana kadar benim şahsi sosyal medya hesaplarıma ve belediyemize ait sosyal medya hesaplarına iletilen her mesajı dikkatle değerlendirdik.

www.hayalimdekikirsehir.com sitesini açarken, halkımızın Kırşehir hakkındaki hissiyatlarına ortak olmak istedik. Bu duygu ve düşüncelerin, istek ve hayallerin doğru bir şekilde, hiçbir aracı olmadan bizlere iletilmesi için bu çalışmayı başlattık.

Bu site ile birlikte Kırşehir halkını şehrimizin yönetimine ortak ederken, gurbetçi vatandaşlarımızın da kentin yönetimine katılmalarını sağlıyoruz. Sitemiz 10 gündür yayında olmasına rağmen hem şehir içinden, hem şehir dışından, hem de yurt dışından birçok hemşehrimizin bizlerle hayallerini paylaşması, yaptığımız işin doğruluğunu bir kez daha bizlere gösterdi" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber