Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, çalışmaları inceledi

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Yayla Mahallesi’nde devam eden “Yayla Mahallesi Cadde ve Sokakları Sağlıklaştırma Projesi” kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2014 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, çalışmaları inceledi

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Yayla Mahallesi'nde devam eden "Yayla Mahallesi Cadde ve Sokakları Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Çağlayan, Yayla Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Çağlayan, yaptığı açıklamada, kentin güzel bir görünüme kavuşması için Yayla Mahallesinin tarihi dokusuna uygun olarak düzenleneceğini ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Kırklareli'nin ilk yerleşim yeri olan Yayla Mahallesi'nde çalışmalara devam edildiğini, mahalle sakinlerinden proje ile ilgili olumlu sözler duyduğunu dile getiren Başkan Çağlayan, "Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile tamamlanacak olan projemizin maliyeti 750 bin lira'dır. 12 ay sürecek proje kapsamında Yayla Mahallesi'nde 3 sokak, 2 cadde ve Yayla Meydanı'nda sokak sağlıklaştırma ile kentsel tasarım yapılacaktır. Proje, Yayla mahallesinin tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenecek olup, çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber