Uzunköprü Belediyesi şehit babasına sahip çıktı

Edirne’ye bağlı Uzunköprü Belediyesi 1990 yılında Siirt’in Pervari ilçesinde şehit olan İsa Bozkır’ın babası Ali Bozkır’ın da aralarında bulunduğu 3 engelli vatandaşa akülü araç teslim etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uzunköprü Belediyesi şehit babasına sahip çıktı

Edirne'ye bağlı Uzunköprü Belediyesi 1990 yılında Siirt'in Pervari ilçesinde şehit olan İsa Bozkır'ın babası Ali Bozkır'ın da aralarında bulunduğu 3 engelli vatandaşa akülü araç teslim etti.

Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, engellilerle sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bugün de şehit babası ve diğer üç vatandaşımızın sevincine ortak olduk. Engellilerimize elimizden gelen yardımı ve desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şehit babası Ali Bozkır, Siirt'in Pervari ilçesinde Jandarma Komando Onbaşı olan oğlunun 1990 yılında şehit olduğunu ifade ederek,''Bizi unutmayan, yanımızda olan Belediye Başkanımız Enis İşbilen'e teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadığı için de çok mutluyum" dedi.

Diğer iki akülü sandalye ise, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinden Süleyman Darman'a, Aşçıoğlu Mahallesinden Erol Aktaş'a teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber