Türkiye yağışlı havanın etkisine giriyor - Haritalı

Cumartesi gece yarısından itibaren Marmara ve Ege bölgelerinde yağış bekleniyor. Yağmur şeklindeki yağışların pazar gününden itibaren Trakya'dan başlayarak kara dönüşeceği, kar yağışının pazartesi günü İstanbul'a ulaşması tahmin ediliyor. İstanbul'da pazartesi günü hava sıcaklığı 4 dereceye kadar düşecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 08:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye yağışlı havanın etkisine giriyor - Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde aralıklarla beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç kesimlerde kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, zamanla güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOBA VE BACA GAZI ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT; Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetlice esmesi beklendiğinden soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber