Okul ziyaretleri devam ediyor

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yapılan planlamalar doğrultusunda tüm okul ve kurumları ziyaret ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul ziyaretleri devam ediyor

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yapılan planlamalar doğrultusunda tüm okul ve kurumları ziyaret ediyor. Ziyaretler esnasında ihtiyaçlar ve sorunlar yerinde tespit edilerek çözümler üretiliyor.

Muğla Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Yüksel Özmen ve Murat Eskiakgün Dokuzçam İlkokulu/Ortaokulu, Sungur İlkokulu, Göktepe Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkant Şara İlkokulu/Ortokulu, Esençay İlkokulu, Kuzluk Süleyman Öztürk İlkokulu/Ortaokulu, Avcılar İlkokulunu ziyaret ettiler.

Köy okullarına yapılan ziyaretlerde idareci ve öğretmenler ile toplantılar yapılarak, talep ve önerileri dinlendi. 8. sınıf öğrencilerinin ortak sınav sonuçları ile ilgili görüşleri alındı. Öğretmen ve idarecilerle 8. sınıflar ortak sınavlarının genel bir değerlendirilmesi yapıldı. Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okullarda donanım durumu gözden geçirilerek sorunları ve ihtiyaçları belirlendi.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılı başında yapılan planlar doğrultusunda 1. dönem yapılan okul, kurum, pansiyon ziyaretlerinin devam edeceği, ziyaretler sonucunda elde edilen görüş ve düşüncelerin raporlaştırılarak çözümler geliştirileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber