Lise öğrencisinin burnundan diş çıktı

Tokat’ta lise öğrencisi Ertuğrul Akçiçek’in burnundan çıkan diş ameliyatla alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lise öğrencisinin burnundan diş çıktı

Tokat'ta lise öğrencisi Ertuğrul Akçiçek'in burnundan çıkan diş ameliyatla alındı.

Tokat'ta İbrahim ve Emine Akçiçek çiftçinin 4 çocuğundan ortancası olan Ertuğrul Akçiçek, nefes almakta zorluk çekmesi ve baş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Oğlunu 5 defa acile götüren anne Akçiçek, daha sonra kulak burun boğaz servisine sevk edildi. Yapılan muayenede Ertuğrul'un burnunda et veya kemik olduğu şüphesi üzerinde duran doktor ameliyata karar verdi. Ameliyatta ise gencin burnunu tıkayan ve hayatını olumsuz etkileyen nesnenin diş olduğunu fark eden doktor şaşkınlığını gizleyemedi. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Kader Bayram Kablan, tıpta bu tür vakalarla ender karşılaşıldığını kaydetti.

Anne Emine Akçiçek, ameliyattan sonra doktorun yanına gelerek burnundan kemik değil diş çıkardığını söylediğinde şok yaşadıklarını söyledi. Oğlunun küçük yaşlardan beri nefes almakta zorlandığını ve son yıllarda zayıflamaya başladığını ifade eden Akçiçek, "Doktor da bizlere şokta olduğunu söyledi. Burnundan çıkan parçayı kemik mi diş mi diye diğer meslektaşlarına göstermiş, diş olduğuna karar vermişler" dedi.

Oğlunun sürekli burnunun tıkandığını anlatan Akçiçek, "Sağlık ocağında damla vermişlerdi. Ama yapılan tüm muayenelere rağmen bu yaşına kadar bu sorun anlaşılamamıştı. Sürekli hapşırıyordu. Burnunda çıkan diş yatık olduğu için yer yaparak fark edilememiş. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber