Dicle Üniversitesi, puanları bilerek mi unuttu?

Dicle Üniversitesinden isimlerin ve puanların unutulduğu ilan

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 25 Ocak 2014 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dicle Üniversitesi, puanları bilerek mi unuttu?

Dicle Üniversitesi 36 kişilik 4/B sözleşmeli personel alım ilanı verdi. Ancak adaylarımız heyecanlanmasın çünkü ilana bakıldığında belli ki kimlerin alınacağı önceden belirlenmiş.

İlanda puan belirtilmemiş

Dicle Üniversitesinin alımında hangi puan ile alınacağı konusunda bilgi verilmemiş. Bu konuda üniversiteler genelde 2013 KPSS P3 puanıyla lisans mezunu almak için ilan vermekte ancak bunları tespit ederek her seferinde yanlış olduğunu ve dava açılınca bu alımların iptal edileceğini belirtmekteyiz.

Sanıyoruz ki, Dicle Üniversitesi böyle bir haber konusu olmamak ve benzer şekilde rahatça "belirlediği kişileri" 2013 puanıyla alabilmek için puan belirtmeyi tercih etmemiş.

İlanda öyle şartlar var ki...

İlanda belirtilen özel şartları aşağıya listeliyor ve yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

HEMŞİRE İlgili alan lisans mezunu olmak. En az 4 yıl bir üniversite hastanesinde laboratuvar kan almada çalışmış olmak.
HEMŞİRE İlgili alan lisans mezunu olmak. En az 1 yıl çocuk ve dahiliye servisinde çalışmış olmak.
HEMŞİRE İlgili alan lisans mezunu olmak. En az 1 yıl dahiliye ve efor hemşireliği yapmış olmak.
HEMŞİRE İlgili alan lisans mezunu olmak. En az 6 ay yeni doğan ünitesinde çalışmış olmak. Neonetal resustasyon sertifikası ( nrp sertifikası). Hasta memnuniyeti sertifikası olmak.
HEMŞİRE İlgili alan lisans mezunu olmak. 1 yıl yoğun bakım ünitesinde çalışmış olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek lisesi mezunu olmak. En az 7 yıl diyalizde çalışmış olmak. Diyaliz sertifikası olmak ve ınfuzyon hemşireliği deneyimi olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek lisesi mezunu olmak. En az 6 ay yoğun bakım ünitesinde çalışmış olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek usesı mezunu olmak. En az 6 yıl bir üniversite hastanesinde genel cerrahı yoğun bakım ünitesinde çalışmış olmak. Diyaliz sertifikasına sahip olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek usesı mezunu olmak. En az 4 yıl genel yoğun bakımda çalışmış olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek usesı mezunu olmak. En az 1 yıl norolojı + dahiliye + çocuk + acil servislerinde çalışmış olmak. Kar di yo pulmoner resusıtasyon cpr ) sertifikası olmak. Mavi kod katılım belgesi olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek usesı mezunu olmak. En az 15 ay kvc yoğun bakım deneyimi olmak.
HEMŞİRE Sağlık meslek usesı mezunu olmak. Bir üniversite hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi deneyimi olmak.
LABORANT Sağlık meslek usesı kimya bolumu mezunu olmak. Bir üniversite hastanesinde en az 9 yıl çalışma deneyimi olmak.sıtogenetık , prenatal tanı. Moleküler genetik çalışma deneyimi olmak.
LABORANT Sağlık meslek usesı laboratuvar mezunu olmak. Bir üniversite hastanesinde en az 12 yıl çalışma tecrübesi olmak.sıtogenetık . Prenatal tanı. Moleküler genetik çalışma tecrübesi olmak.
LABORANT Laborantlık onlısans mezunu olmak, bir üniversite hastanesinde en az 16 yıl çalışma tecrübesi olmak. Bir üniversite hastanesi periton diyaliz laboratuvarında çalışma tecrübesi olmak, hastane bilgi yönetim sistemi ve otomasyonu çalışma tecrübesi olmak.
LABORANT İlgili alan onlısans mezunu olmak. Bir üniversitede en az 4 yıl çalışma deneyimi olmak. Bir üniversite hastanesi laboratuvarında oto analızor. Kan gazı, tam kan. Kardıyak cihaz. Koagulasyon. Hormon. İlaç düzeyleri. İdrar ve mantar ölçümü. Epıadp (kollagen) çalışma deneyimi olmak.
ANESTEZİ TEKNİSYENİ Sağlık meslek lisesi mezunu olmak. En az 1 yıl yoğun bakım ünitesinde çalışmış olmak. Neonetal resustasyon sertifikası olmak ( nrp sertifikası 1. Yoğun bakım hemşireliği programı katıum belgesi olmak. Bir üniversite hastanesinde genel ameliyathane biriminde çalışma deneyimi olmak.
ANESTEZİ TEKNİKERİ İlgili alan onlısans mezunu olmak. 1 yıl anestezi deneyimi olmak. Yoğun bakım hemşireliği programı katılım belgesi olmak. Bir üniversite hastanesinde genel ameliyathane biriminde çalışma deneyimi olmak.
ANESTEZİ TEKNİKERİ 1lgıu alan onlısans mezunu olmak. En az 1 yıl anestezi deneyimi olmak. Yoğun bakım hemşireliği programı katılım belgesi olmak. Bir üniversite hastanesinde genel ameliyathane biriminde çalışma deneyimi olmak.
ANESTEZİ TEKNİKERİ İlgili alan onlısans mezunu olmak.yogun bakım hemşireliği programı katılım belgesi olmak. Kardıyo pulmoner resusıtasyon (cpr) sertifikası olmak. Bir üniversite hastanesinde genel ameliyathane biriminde çauşma deneyimi olmak.
ANESTEZİ TEKNİKERİ İlgili alan onlısans mezunu olmak. Yoğun bakım hemşireliği programı katılım belgesi olmak. Bir üniversite hastanesinde genel ameliyathane biriminde çalışma deneyimi olmak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber