Sahte paracı kadın, banka memuresi çıktı

Haber Giriş : 11 Mayıs 2006 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Burdur ve Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube müdürlükleri ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği 'Orkide' kod adlı operasyon sonucunda 50 bin YTL sahte para ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, sahte para operasyonunun İstanbul, Burdur, Isparta ve Malatya'yı içerisine aldığı ve 2 aylık çalışma neticesinde; suç örgütünün kuryesi olan H.Ç. isimli şahısla Malatya'da bulunan O.K.A. isimli zanlının tâkîbi netîcesinde 50 bin YTL değerinde toplam 5 yüz adet sahte 100 YTL para ile suçüstü yakalandıkları bildirildi. Soruşturma çerçevesinde F.Ö. isimli zanlı da yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon çerçevesinde Burdur Emniyet Müdürlüğü'nce yakalanan H.P. adlı kişinin tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedildi.

Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin sürdürdüğü soruşturma çerçevesinde; 3 kişi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. Gözaltına alınan şahıslardan F.Ö'nün bir kamu bankasında görevli olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber