EĞİTEK ile ÖSYM Farkı

Bu yıla kadar, genel olarak ÖSYM'yi eleştirir, MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünü ise överdik. Ancak artık durum değişti. ÖSYM, zamanı yakaladı ve aldığı tedbirlerle hem sınav soru ve cevaplarını yayınlamaya başladı, hem de tercih işlemlerinde, daha gelişmiş bir sistem kullandı. EĞİTEK ise ne yazıkki kendini yenileyemedi. Geçen hafta yayımladığımız haber sonrasında EĞİTEK sadece "Devlet Parasız ve Yatılık ve Bursluluk Sınavı" soru ve cevaplarını yayımlayabildi. Ancak, EĞİTEK, bugün yine gündememizde... Zira EĞİTEK dün yaptığı Mali Hizmetler Uzmanlığı sınav soru ve cevaplarını hala yayımlamamıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Mayıs 2006 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü, Görevini Yapamıyor 10.05.2006

Mali hizmetler uzmanlığı sınav soru ve cevapları (Forumdan)


Bu yıla kadar, genel olarak ÖSYM'yi eleştirir, MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünü ise överdik

Ancak artık durum değişti.

ÖSYM, zamanı yakaldı ve aldığı tedbirlerle hem sınav soru ve cevaplarını yayınlamaya başladı, hem de tercih işlemlerinde daha gelişmiş bir sistem kullandı.

EĞİTEK ise ne yazıkki kendini yenileyemedi.

Geçen hafta yayımladığımız haber sonrasında EĞİTEK sadece "Devlet Parasız ve Yatılık ve Bursluluk Sınavı" soru ve cevaplarını yayımlayabildi.

Ancak, EĞİTEK, bugün yine gündememizde, zira EĞİTEK dün yaptığı Mali Hizmetler Uzmanlığı sınav soru ve cevaplarını hala yayımlamamıştır.

EĞİTEK Genel Müdürlüğünün bir an önce kendisine tevdi edilen görevleri ne derece yerine getirip getiremediği konusunda sorgulanması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber