Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Çanakkale'de

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Güçlü bir Türkiye ve Türk milletinden rahatsız olanlar var. Bundan Almanya, İngiltere, Fransa, ABD rahatsız oluyor, bunu anlıyorum da bundan CHP neden rahatsız oluyor? Onu anlamakta zorlanıyorum" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Çanakkale'de

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Çanakkale Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışta vatandaşlara hitap eden Müezzinoğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana birçok iftiralara, dedikodulara maruz kaldığını söyleyerek, "3 Kasım seçimlerine gittiğimizde genel başkanımızı 'milletvekili olamazsın' diyerek listelerden çıkardılar. O medya manşet attı, 'artık muhtar bile olamayacak' dedi ama bu millet 'ben AK Parti'ye inanıyorum, ben Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşlarına inanıyorum' dedi ve bütün oyunları, planları bozdu. AK Parti'yi tek başına iktidar yaptı. Ey kapalı kapılar arkasında plan kuranlar, milletten daha güçlü değilsiniz. Dolayısıyla milletle beraber yürüyen Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye hangi tuzakları kurarsanız kurun, yine milletle beraber bozacağız. Çünkü biz milli irade hırsızı değiliz. Çünkü biz milletin hak ve hukukuna göz dikenlere prim vermedik ve vermeyeceğiz" dedi.

230 milyar dolarla aldıkları Türkiye'nin mili bütçesini 800 milyar dolara çıkardıklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Güçlü bir Türkiye'yi ve Türk milletini oluşturacağız. Bundan rahatsız olanlar var. Bundan Almanya, İngiltere, Fransa, ABD rahatsız oluyor, bunu anlıyorum da bundan CHP neden rahatsız oluyor? Onu anlamakta zorlanıyorum. CHP hiçbir zaman halkın, milletin ve milli iradenin yanında olmadı. 1960'dan bu yana milli irade hırsızlarına, mili iradeyi idam edenlere alkış tuttu, destek verdi. Yine bu günlerde milli iradenin hak ve hukukuna masa başında tuzak kuranlara destek oluyor, yandaşlık yapıyor, alkış tutuyor ama inşallah 30 Mart akşamı, ders alamıyorlar ama ümit ederim ki alırlar. Artık ders alacak bir sonucunu inşallah 30 Mart akşamı Çanakkale'de de görecekler, Türkiye'de de görecekler. 1960'da rahmetli Menderes'i, Zorlu'yu, Polatkan'ı idam etmeyi başardınız. 12 Mart'ta bu ülkenin, milletin mili iradesini elinizin tersiyle itmeyi başardınız. 12 Eylül darbesinin zeminini hazırlamayı başardınız. 28 Şubat'ta bu milletin milli idaresini birçok senaryoyla kıyıya itmeyi başardınız. Ama artık başaramayacaksınız, çünkü Recep Tayyip Erdoğan var, çünkü AK Parti var, çünkü millet var. Bunlar lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyorlar. Biz ise eserlerimizi gösteriyoruz, eserlerimizi konuşturuyoruz. Biz yolsuzluk yapsaydık Marmaray'ı açabilir miydik? Biz üçüncü havaalanını planlayabilir miydik? Üçüncü köprüyü ve otobanları yapabilir miydik? Biz ekonomiyi iyi yönetmeseydik, bu milletin hak ve hukukunu korumasaydık, bu milletin imkanlarını millete döndürmeseydik 1 yılda bin 200 bin ambulans. İnşallah Çanakkalemize de yeni ambulanslar geliyor, hayırlı uğurlu olsun diyoruz" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatını gezen Müezzinoğlu, "İnşallah bina yakında bitecek ve önümüzdeki Eylül ayında hizmete girecek. Güzel bir proje. Bu proje yalnız Çanakkale'ye değil, bölgeye sağlık turizmi açısından önemli katkılar sağlayacak. Çanakkale bu anlamda ayrıcalıklı bir özelliğe sahip. Çünkü 750 bin nüfusun altında tıp fakültesine izin verilmiyor ama biz Çanakkale'yi farklı değerlendirdiğimiz için tıp fakültemiz burada çok farklı hizmetleri yapacak. İnşallah biz de Sağlık Bakanlığı olarak inşaatın hızla tamamlanması için tüm desteği vereceğiz" diye konuştu.

Buradan Kepez beldesindeki Kolin Hotel'e geçerek Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Kepez beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Müezzinoğlu, açılış sonrası karayoluyla Ezine ilçesine hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber