Şanlıurfa polisinden huzur gazetesi

Şanlıurfa polisi tarafından yayınlanan Huzur Gazetesi, büyük ilgi görüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2014 23:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa polisinden huzur gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2014 yılında yayın hayatına giren ve aylık yayınlanan Şanlıurfa Huzur Gazetesi'nin şubat ayında ikinci sayısı çıktı. Renkli kuşe kağıda basılan ve 12 sayfalık Huzur Gazetesi'nin aylık 5 bin tirajı bulunduğu açıklandı. Polisin faaliyetlerinin yanı sıra önemli polisiye olaylarının da yer aldığı gazete ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce yürütülen 'Trafikte Yaşayalım Yaşatalım projesi' kapsamında Atatürk Bulvarı'nda başlatılan 'Güvenli Yaya' uygulamasında Toplum Destekli Polis ekiplerince dağıtılan gazete, vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Gazete ile ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, "Toplumun huzur ve güvenliğini ilgilendiren konularda halkımızın bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve iyi uygulamaların yaygınlaşması amacıyla gazetemiz, 'Şanlıurfa'nın Emniyeti, Halkın Huzuru' söylemiyle yayınlandı. Şanlıurfa Huzur Gazetesi her ay 5 bin tiraja ulaşıyor. Huzur Gazetesi'nin 2014 yılına ait ikinci sayısı olan şubat baskısı da halktan yoğun ilgisi gördü" ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber