Umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.

Yeni düğün salonunda düzenlenen uğurlama programıyla Bozüyük'ten 28, Eskişehir'den 8 olmak üzere toplam 35 kişi kutsal topraklara uğurlandı. Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, "21 günlük fiyatına 25 günlük olan umre kafilemizi kutsal topraklara uğurladık. Kafilemiz önce Medine'yi Münevvere, daha sonra Mekke'yi Mutahhara'ya geçecek. 14 günlük giden kardeşlerimiz 23 Şubat'ta, 25 günlük giden kardeşlerimiz de 6 Mart'ta yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi.

Uğurlama programında konuşan Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ise, "Allah, umrecilerimize ve aynı zamanda amcalarımıza, ablalarımıza hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. Şu anda ayrılığın hüznüyle göz yaşı döken akrabalarının da inşallah döndüklerinde sevinç gözyaşlarını dökmesini diliyorum. Allah onların hayırlısıyla kazasız belasız bir şekilde gidip dönmelerini ve bütün sevenlerine kavuşmasını nasip etsin. Allah onların dualarını ve ibadetlerini kabul etsin" dedi.

Konuşmaların ardından ilahiler ve dualar eşliğinde umre kafilesi kutsal yolculuğa uğurlandı. Yeni düğün salonunda düzenlenen uğurlama programına Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber