Kasetlerle siyasetin dizaynının önüne geçiyoruz

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında internet kanunu ile itibar suikastine girişildiğini belirterek tasarıyı açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 11 Şubat 2014 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün CHP dizayn edildi. MHP tehdil edildi. Baykal kasedini kaldıran biz olduk, ben oldum. Ben talimat verdim. CHP'liler nasıl bunun farkında olmaz. Orada daha da kalabilirdi. CHP Genel Başkan başkanvekilinin kasedi düşmedi mi düştü kim engelledi, biz engelledi. MHP'de böyle olmadı mı. Kim durdurdu, biz durdurduk.

Ak Parti şimdi kasetler yoluyla yıpratılıyor. Biz buna boyun eğmeyiz. İnternet düzenlemsiyle kişilik haklarını, mahremiyetini koruyoruz. Beş gün alıyor bir kasedi yayından çıkarmak. Şimdi TİB müdahele edecek. Sonra mahkemeye gidilecek. Şikayetler anında değerlendirilecek ve sonra mahkeme kararı beklenecek. Hiç kimse fişlenmeyecek.

Biz göreve geldiğimizde geniş bant abonesi sayısı 20 bindi. Şimdi 35 milyon. İnternete karşı olsak böyle bir alt yapı oluşur mu? Bu bizim dönemimizde oldu. Biz bütün okullara internet erşimi sağladık. Bize kimse bu konuda ders veremez. 63 bin talep dağıttık, önümüzdeki haftalarda 600 bin dağıtacağız.

Aklı olan, vicdanı olan, evde küçük çocuğu olan bu tasarıya karşı çıkmaz. CHP bu tasarıya karşı duramaz. Eğer duruyorsa bilinki üstünde başka bir tehdit vardır, biz o tahdidi kaldıracağız.

Erdoğan: O ilimiz toptan dinlenmiştir Erdoğan: Baykal kasedinin arkasında paralel yapı var /CANLI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber