Kılıçdaroğlu: Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük' dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2014 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu: Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük

Partini Atatürk Meydanında düzenlenen mitinginde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP neden bu zamana kadar iktidar olamadı. Kabahat bizde biz halkın yanına gitmedik Mecliste oturduk bize oy verin dedik. Şimdi her şeyi takip ediyorum. Şimdi alnımın akıyla oy istiyorum. Oy verin diyorum. Siyasete atıldığım gün şunu söyledim. Hayatımın hiçbir yerinde halka yalan söylemeyeceğim. Rize'de bazı arkadaşlar bizi protesto ettiler. Olsun bizi herkes sevmek zorunda değil. Hiçbir zaman hiçbir yurttaşımı suçlamadım" ifadelerini kullandı.

"BAŞÖRTÜSÜ SORUNU VARDI BİZ ÇÖZDÜK"

"Başörtüsü sorunu vardı, biz çözdük" diyen Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur olacak. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolursa onların derdi benim derdi olacak. Bizim bir efsane Genel Başkanımız daha vardır. Bülent Ecevit, onun temel ilkesi bu düzen değişecek derdi. Aynı şeyi aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen ne ezen ne ezilen insanca halk olacağız. Bana inanmanızı istiyorum" şeklinde konuştu.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu'nu yanına çağıran Kılıçdaroğlu, alandakilerin Canalioğluna yönelik 'Trabzon seninle gurur duyuyor' tezahüratuna karşılık, "Ona haksızlık yapıyorsunuz. Sade Trabzon değil Türkiye onunla gurur duyuyor. Volkan bey çalıştı ve didindi belediye başkanı oldu, Milletvekili oldu bu yerlere geldi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber