Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu aradı/ Video

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olun dileklerini iletti. Erdoğan, saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeceğini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2014 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olun dileklerini iletti. Erdoğan, saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: (Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin) "Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek yollar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle, biz bu girişimleri kınıyoruz. Ben bunun için de Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyorum. Ayrıca kendisini de arayıp söyleyeceğim."


Gül, Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Gül, TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı.

Gül, Kılıçdaroğlu'na uğradığı saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP: Saldırıyı nefretle kınıyoruz
CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıyı kınadı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıyla ilgili parti genel merkezinden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu ve benzeri faşizan, alçakça saldırılar kimden gelirse gelsin ve hangi tetikçi tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki özgürlükler, birlik, barış, kardeşlik, aş, iş ve demokrasi mücadelemizi engelleyemez. Birlik içinde, varlık içinde, özgür biçimde Türkiye'nin birleştirici gücü olarak iktidar yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz." denildi.

AK PARTİ: Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesini diliyor; bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz.

BDP: Öncelikli olarak bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bazı basın yayın organlarında saldırganın BDP grup toplantısına katılan ziyaretçilerden biri olduğuna dair maksatlı yayınlar yapılmaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Saldırganın partimizle uzaktan yakından herhangi bir ilgisinin bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

AB BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber