Belediye Başkanına 'çöp' cezası

Haber Giriş : 10 Haziran 2006 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evindeki çöpleri apartmanın önüne zamansız çıkaran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, zabıta ekipleri ceza kesti. Başkan Yılmaz, "Arkadaşları kutluyorum" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, evindeki çöpleri oturduğu apartmanın önüne zamansız çıkardığı gerekçesiyle Zabıta Müdürlüğü'nce ceza kesildi. Cezanın kendisine tebliğ edilmesi üzerine basın toplantısı düzenleyen Yılmaz, ''Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine oturduğu apartmanın ön tarafına çöp döküldüğü ihbarı yapılmış. Olay yerine gelen ekipler, araştırma yaparak çöpleri kimin döktüğünü bulmaya çalışmışlar. Çöplerin bir kısmını komşularımın döktüğü ortaya çıkmış. Ekipler komşularımdan dökülen çöpleri almalarını ve çöp dökme saatleri içinde dökmelerini istemiş. Daha sonra geriye kalan çöplerin de bize ait olduğunu tespit etmişler. Uyarı bile yapmadan ceza yazmışlar" dedi.

BİZDE AYIRIM YOK

Bolu Belediyesinin ''Ahmet ile Ahmet Bey arasında hiç bir ayrım yapmadığını'' ifade eden Yılmaz, ''Ben Zabıta Müdürlüğünde görev yapan arkadaşları, davranışlarından dolayı kutluyorum. Yapılması gereken en doğru davranış da buydu. Belirlenen kurallara ben dahil herkesin uyması gerek. Ama komşularımın yerel basın mensuplarına gidip, 'Belediye Başkanına neden ceza kesilmiyor, bunun haberi neden yapılmıyor' diyerek haber yaptırmalarını anlamıyorum. Bunun arkasında başka şeyler aramak gerek. Biz yanlış olan her şeyin karşısındayız. Bana kesilen ceza neyse ödeyeceğim'' diye konuştu.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber