İlçe müdürü, kazada hayatını kaybetti

Rize Çayeli’ndeki trafik kazasında İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman Aksu hayatını kaybetti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Haziran 2014 00:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlçe müdürü, kazada hayatını kaybetti

Dün sabah görev yaptığı Ardeşen İlçesindeki görevine giden Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman Aksu, Karadeniz Sahil yolunun Çayeli Pazar arasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre Ardeşen İlçe Özel idare Müdürü Ali Osman Aksu, dün sabah görev yaptığı Ardeşen İlçesine giderken Karadeniz Sahil yolunun Rize Merkez Söğutlü Köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında yanındaki araca sürttükten sonra önce duvara vurdu, daha sonra takla atarak su kanalına düştü.Aksu, kaldırıldığı Kaçkar Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aksu'nun hafta sonu tatili için memleketi İkizdere'ye geldiği ve hafta başı Ardeşen'deki görevine gitmek üzere özel aracı ile yola çıktığı öğrenildi.

Güneysu Anadolu imam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Aksu'nun da kardeşi olan ve bir kızı da Çayeli İlçesinde öğretmenlik yapan, geçtiğimiz dönemlerde İkizdere'de İlçe Özel İdare Müdürü olarak görevde bulunan 58 yaşındaki Aksu'nun ölüm haberi Rize genelindeki Özel idare çalışanları ile ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Cenazesi 17 Haziran 2014 Salı Günü İkizdere'nin ILICA Köyünde toprağa verilecek. (ikizdere.net)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber