Aslı öğretmen, bebeği ve kocası ile kazada öldü

Kars'ta 33 yaşlarındaki Jeofizik Mühendisi Veysel Ubiç ile Beden Eğitim Öğretmeni Aslıhan Ubiç, kamyona çarpan otomobilde yaşamlarını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Haziran 2014 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aslı öğretmen, bebeği ve kocası ile kazada öldü

Kamyona çarpan otomobilde hayata veda eden Veysel Ubiç ile 1 yaşındaki kızı Zeynep Ada Kars'ta, Aslıhan Ubiç ise anne ve babası ile birlikte memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Kars'ta 33 yaşlarındaki Jeofizik Mühendisi Veysel Ubiç ile Beden Eğitim Öğretmeni Aslıhan Ubiç'in aşkı 2 yıl sürdü.

OTOMOBİLDE KIZLARI DA VARDI

Kars'ta Ay Mühendislik isimli ofisi bulunan Jeofizik Mühendisi Veysel Ubiç, okulların tatile girmesi üzerine öğretmen eşi Aslıhan, kızı Zeynep Ada ve bir süreden beri konuk olan kayın pederi Hasan Aşık ile kayın validesi Nadide Aşık'ı otomobille Tokat'a götürmek için yılo çıktı. Erzincan- Sivas karayolunun 64'üncü kilometresinde dün saat 16.30'da karşı yönden gelen Yusuf Gergöy'ün kullandığı 34 BZR 14 plakalı kamyonla çarpışan 36 FN 301 plakalı otomobilden sağ çıkan olmadı.

Çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan Veysel Ubiç, eşi Aslıhan Ubiç, kızı Zeynep Ada Ubiç ile kayın pederi Hasan (65) ve kayın validesi Nadide Aşık (63) olay yerinde yaşama veda etti.

Kazanın ardından yakınlarının isteği üzerine Veysel Ubiç ve kızı Zeynep Ada Ubiç'in cenazeleri Kars'a, eşi Aslıhan ile kayın pederi ve kayın validenin cenazeleri ise Tokat'a gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Veysel ve kızı Zeynep Ada Ubiç'in cenazeleri Halitpaşa Mahallesindeki evlerinden alınarak gözyaşları eşliğinde İstasyon Camisine götürüldü. İl Müftüsü Mehmet Genç tarafından cenaze namazını kılınan Yüksel- Fatma Ubiç'in 5 çocuğundan ortancası olan Veysel Ubiç ile kızı Zeynep Ada Ubiç Asri mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Yüksel ve Fatma Ubiç çifti, 2 yıl önce evlendirdikleri oğlu Veysel'i kızı ile birlikte toprağa vermenin burukluğu için gözyaşı döktüler. Veysel Ubiç ile 2 yıl önce evlenen Kars Güzel Sanatlar Lisesinde beden eğitimi öğretmeni olan Aslıhan Ubiç'in cenazesi ise kazada ölen anne ve babasyla birlikte Tokat'a götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber