Kız öğrencileri taciz eden kişi tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2006 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, liseli kız öğrencileri taciz ettiği öne sürülen bir kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, E.C (27), okuldan evlerine giden lise 9. sınıf öğrencileri S.A. (15) ve E.Ş'ye (15) arkadaşlık teklifinde bulundu. Olumsuz cevap alan E.C'nin S.A. ve E.Ş'yi önce elle taciz ettiği, ardından cinsel organını teşhir ederek uzaklaştığı öne sürüldü.

S.A. ve E.Ş'nin durumu okul önünde uygulama yapan trafik polis ekiplerine bildirmeleri üzerine, polisle aralarında kısa bir süre kovalamaca yaşanan E.C, yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesine getirilen E.C, basın mensuplarını karşısında görünce bir süre araçtan inmek istemedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

E.C, polis merkezi girişinde ise basın mensuplarının görüntü almalarını engellemeye çalıştı. S.A. ve E.Ş'nin yaşının küçük olması nedeniyle velileri N.M. ile R.A. ve okul öğretmenlerinin şikayetçi olduğu E.C, ''fiili saldırı ve cinsel organını teşhir'' suçlaması ile adli makamlara sevk edildi. E.C. daha sonra tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber