Öğretmenin ölümüne neden olan öğrenci tahliyesini istedi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde öğretmenini darbederek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisinin yargılanmasına devam edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2014 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenin ölümüne neden olan öğrenci tahliyesini istedi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde öğretmenini darbederek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisinin yargılanmasına devam edildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, merhum öğretmen Mehmet Aktaş'ın eşi Necla, çocukları Özüm ve Gizem Aktaş ile müşteki ve sanık avukatları hazır bulundu.

Tutuklu yargılanan sanık F.Ş, Ankara'da kaldığı cezaevinden telekonferans yöntemiyle duruşmaya katıldı. Duruşmada, bazı öğretmen ve öğrenciler tanık olarak dinlendi. İfadelerin alınması esnasında elektrik kesintisi nedeniyle duruşmaya 1 saat ara verildi.

Aranın ardından, sanık F.Ş, tutuksuz yargılanmayı talep ederek, "Evime dönmek ve liseyi bitirmek istiyorum" dedi.

Duruşma, 8 Aralık'a ertelendi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 16 Mayıs'ta, Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi F.Ş'nin, okulun koridorunda karşılaştığı müdür yardımcısı Mehmet Aktaş'a yumruk attığı iddia edilmişti. Aldığı darbe sonucu düşerek başını yere çarptığı ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen Aktaş, tedavi gördüğü hastanede 18 gün sonra yaşamını yitirmişti. Öğrenci F.Ş, Aktaş'ın ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber