Polisin kolunu kırıp bacağını ısırdılar

Haber Giriş : 14 Temmuz 2006 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

milliyet

ANTAKYA'da, bir cep telefonu bayiinden hırsızlık yaparken fark edilen 2 kişi, kendilerini kıstıran polis memurunun kolunu tuğla ile kırıp, bacağını ısırdı. Yaralı polise, ısıran hırsızın kuduz olma ihtimali üzerine kuduz aşısı yapıldı.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Cebrail Mahallesi'nde meydana geldi. Bir cep telefonu bayiine giren hırsızları fark eden vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Polisin geldiğini gören 2 zanlı, olay yerinden koşarak hızla kaçmaya başladı. Polisin, peşine düştüğü 2 zanlı, bir apartmana girip çatı katına çıktı. Takviye ekiplerin gelmesiyle, polis apartmanın çevresi sarıp zanlılara ?teslim ol'' çağrısında bulundu. Ancak 2 zanlı, teslim olmak yerine damda buldukları tuğlaları polislere attı. Bu sırada polis memuru Adem Ünlü, başına gelen tuğlayı son anda fark edip kolunu siper yaptı. Polis memuru Ünlü acı içinde kıvranırken, 22 yaşlarındaki Hüseyin Şen ile aynı yaştaki Nedim Can diğer polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Apartmandan çıkartılan zanlılar, direnirken polisler de kelepçelemeye çalıştı. Kırılan koluna rağmen meslektaşlarına yardım etmeye çalışan polis Adem Ünlü'yü hırsızlık suçundan hükümlü bulunduğu Ankara Çocuk Islah ve Eğitim Merkezi'nden bir haftalığına izinli çıktığı belirlenen Hüseyin Şen bacağından ısırdı.

Etkisiz hale getirilen 2 zanlı gözaltına alınırken polis memuru Ünül götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis memuruna, hırsızın kuduz olma ihtimali göz önünde bulundurularak kuduz aşısı da yapıldı. Kolu bileği ile dirseği arasında kırılan Ünlü, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hırsızlık suçundan sabıkalı 2 zanlı ise, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber