Hamzaoğulları'ndan torpil listesi iddiasına cevap

-AK Parti'li Hamzaoğlulları: -"Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve şahsımla ilgili yapılan bu çok üzücü açıklamalar akıl, mantık ve ahlaka uygun değildir"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2015 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hamzaoğulları'ndan torpil listesi iddiasına cevap

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Hamzaoğulları, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, "torpil listesi" iddialarına ilişkin, "Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve şahsımla ilgili yapılan bu çok üzücü açıklamalar akıl, mantık ve ahlaka uygun değildir" dedi.

Hamzaoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, Koç'un torpil listesi iddialarında, kuzeni Feyza Ergün'ün de Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'nde müşavir olarak göreve başlatıldığı şeklinde ifadenin yer aldığını belirtti.

Mehmet Hamzaoğulları, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kuzenim Feyza Ergün, Başbakanlık Hukuk Müşaviri olarak 1998 yılında, AK Parti iktidarından önce ve benim milletvekili olmadığım dönemde atanmış, o tarihten bugüne kadar da aynı görevine devam etmektedir. Herhangi bir görev değişikliği olmamış, iddia edildiği gibi de AK Parti iktidarı dönemi içinde bir atama söz konusu değildir.

Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve şahsımla ilgili yapılan bu çok üzücü açıklamalar akıl, mantık ve ahlaka uygun değildir.

Yeni bir seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde böyle bir açıklama ile hükümetimizin ve partimizin yıpratılması hedeflenmektedir.

Bu tür yapılan açıklamaların ve yalan yanlış haberlerin ne maksatla yapıldığı halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Karalama kampanyaları ile bir yere varılması mümkün değildir. Milletimiz kimin ne iş yaptığını çok iyi bilmektedir. Bu tür açıklamalar ile bu güne kadar sonuç alınamamıştır, bundan sonra da sonuç alınması mümkün bulunmamaktadır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber