Uzman çavuşun kıskançlık cinneti

Haber Giriş : 19 Temmuz 2006 07:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da uzman çavuş 35 yaşındaki Yasin Gezgin, bir süre önce evi terkedip babaocağında yaşayan eşi Elif Gezgin'in başka erkeklerle mesajlaştığını iddia edip tartıştığı kayınpederi 50 yaşındaki Mehmet Yıldız ve kayınvalidesi 50 yaşındaki Hatice Yıldız'ı ayaklarından tabancayla yaraladı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 63 sokak 15 numaralı evde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. 10 yıldır Hatay'da görev yapan Yasin Gezgin, geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terkedip babaocağına dönen eşi 32 yaşındaki Elif Gezgin ile görüşmek için kayıpbederi Mehmet Yıldız'ın Adana'daki evine geldi. Kayınpederi Mehmet ve kayınvalidesi Hatice Yıldız'la tartışan Yasin Gezgin, beylik tabancasına sarıldı. Gezgin'in tabancasından çıkan kurşunlarla Mehmet Yıldız kasığından, Hatice Yıldız ise sol bacağından vuruldu. Damatlarının silahlı saldırısında ölümden dönen Yıldız çifti, Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mehmet Yıldız, ?Damadım kıskançlık krizine girip, bizi vurdu, Kızımın başka erkeklerle cep telefonundan mesajlaştığını iddia ediyor. Bunlar doğru değil. Aşırı alkollüydü, kendisini sakinleştirmek istedik. Ne söylediysek sakinleşmedi, bizi dinlemedi'' diye yakındı.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlı Yasin Gezgin ise silah seslerini komşularının ihbarı üzerine ollay yerine gelerek mahalleyi kuşatan polis ekipleri tarafından yakalandı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber