Yıllık izin kullanan imam, Bodrum'da kokain satarken yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2006 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'da imam görev yapan kişi yıllık izninde Bodrum'da kokain satarken yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonrasında zanlı F.Ç (34)'nin Bodrum'da bulunan bar ve eğlence mekanlarında yerli ve yabancı turistlere ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlara kokain sattığı, İstanbul'dan Bodrum'a A.T. (36) ve H.U. (32) isimli şahısların beraberlerinde kokain maddesi ile birlikte geldikleri ve zanlı F.Ç ile buluşacakları tespit edildi.

Bu gelişme sonrasında narkotik timleri zanlılardan F.Ç.(34) ile uyuşturucu satışı için pazarlığa girdiler. Zanlılar yanlarında bulunan uyuşturucu maddeleri polis ekiplerine verirken yapılan operasyonla suçüstü yakalandı.

Yakalanan zanlıların üzerlerinde, kullanmış oldukları araçta ve kalmış oldukları yerlerde yapılan aramalarda 92 gram kokain ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen toplam 5 bin 350 YTL, 800 ABD Doları ve 300 avro ele geçirildi.

Ayrıca zanlıların kalmış oldukları yerde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu hap bulundu.

Gözaltına alınan zanlılardan A.T'nin Diyarbakır'da imam olarak görev yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan A.T'nin yıllık izinde olduğu da öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber