Bakan Şahin: İçiyorsa bir sebebi vardır

Haber Giriş : 26 Temmuz 2006 08:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar'daki esnaf ziyareti sırasında bir meyhanede öğlen vakti alkol alan iki kişiyle sohbet eden Başbakan Yardımcısı Şahin, "İçiyorsa bir sebebi vardır" diye espri yaptı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Avcılar'daki esnaf ziyareti sırasında bir meyhanede alkol alan iki kişiyle sohbet etti. Şahin, "Hayırdır erken başlamışsınız" deyince masadakilerden biri, ailevi sorunları olduğunu, bu yüzden alkol aldığını söyledi. Bunun üzerine Şahin, "İçiyorsa bir sebebi vardır" diye espri yaptı.

Şahin, dün AKP İstanbul İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek basına kapalı gerçekleşen toplantıya katıldı. Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Şahin, saat 15.30 sıraları ise Avcılar'a geçerek esnaf ziyaretinde bulundu. Marmara Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Şahin, dükkanları tek tek dolaştı. Şahin, burada esnaf ile vatandaşların sorunlarını dinledi.

'Hayırdır erken başlamışsınız?'

Marmara Caddesi üzerinde bulunan "Doruk Meyhanesi"nin önüne gelen Şahin, içeri girmek isteyince, yanındakiler, "Sayın Bakanım burası eski bir meyhanedir" diye uyarıda bulundular. Şahin buna rağmen içeri girerek önce meyhane sahibi ile tokalaştı. Şahin, masalardan birinde alkol alan iki kişinin yanına yaklaştı. Bu kişiler, Şahin'in masalarına doğru yöneldiğini fark edince ayağı kalkmak istediler.

Ancak Şahin, 'Rahatsız olmayın' diyerek oturmalarını söyledi. Şahin, "Hayırdır erken başlamışsınız" deyince, birisi ailevi sorunları olduğunu bu yüzden alkol aldığını anlattı. Bu kişilerle 5 dakika masaların-da sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Şahin, daha sonra gazetecilere "İçiyorsa bir sebebi vardır" dedi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber