Adana büyükşehir beldiye başkanına TV dizisinde rol teklifi...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2006 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da çekimleri devam eden ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan ''Beyaz Gelincik'' dizisi yapım sorumluları, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a oyunculuk teklifinde bulundu.

Yapım sorumlusu Hülya Gürsoy, ekibiyle Durak'ı ziyareti sırasında, çekimleri Adana'da yaptıklarına insanları inandırmakta güçlük çektiklerini belirterek, bu nedenle Durak'tan dizide rol almasını istedi.

Dizi ile ilgili olarak, ''Çekimleri İstanbul Boğazı'nda yapıyorsunuz, Adana diye sunuyorsunuz. Ayıp olmuyor mu?'' şeklinde çok sayıda e-mail aldıklarını ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:

''Adana'nın bugünkü halini bilmeyenler böylesine tepki gösteriyorlar. Görüntülerin Adana'ya ait olduğuna inanmıyorlar. Biz sadece güzellikleri ekrana taşıyoruz. Ama özellikle yurt dışında yaşayan Adanalılar da bize teşekkür ediyorlar.'' Durak da rol almaktan onur duyacağını ifade ederek, dizinin kentin tanıtımına önemli katkı sağladığını vurguladı.

Dizi ile Adana hakkında olumlu tepkiler aldığını belirten Durak, ''Adana'ya yaptığımız hizmetler burada kalıyordu, ancak bu dizi sayesinde tüm Türkiye, hatta Avrupa, gelişen ve değişen Adana'yı görüyor. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Dizide oynamaktan gurur duyarım'' diye konuştu.

Yapım Danışmanı Muhittin Elibol da yaz dolayısıyla ara verilen dizi çekimlerine bu ay içerisinde yeniden başlanacağını, 18 Eylül tarihinden itibaren yayına gireceklerini kaydetti.

Ziyarette, yapım ekibi, diziye katkılarından dolayı Durak'a plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber