Ekmen: Karalama kampanyası ile karşı karşıyayım

Ak Parti Batman Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Ekmen hakkında çıkan karalama kampanyası için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Mart 2015 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ekmen: Karalama kampanyası ile karşı karşıyayım

Daha önce Başkentçi twitter hesabının sahibi olduğu iddia edilerek hedef gösterilen AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Burak Gültekin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuş, Savcılık Twitter'dan bilgi alamadığı için takipsizlikle sonuçlanmıştı.

Bu manipülasyonların son hedefi ise AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Ekmen oldu.

Bariyertv.com isimli künyesiz bir haber sitesinde Başkentçi hesabının Mehmet Emin Ekmen'in kardeşine ait olduğu haberi yapıldı. Manipülasyon haberi yapan Oktay Yaşar @oktayyasar'ın haber linkini yaklaşık 200 tweet'le partilileri etiketleyerek duyurma çabası twitter kullanıcılarının ilgisini çekti. Haberdeki en ilginç cümle de "Emin Ekmen bundan sonra aday olabilecek mi?" Sorusu oldu.

Görüşünü aldığımız Mehmet Emin Ekmen, İlk önce siyasetle hiç ilgisi olmayan kardeşinin bu karalama kampanyasına konu edilmesine şaşırmış, fakat google'da 'Mehmet Emin Ekmen kardeşi' yazınca devlet büyüklerinin katıldığı düğün töreni haberleri geldiğini farkedince ısmarlama google haberciliği yapan provokatörlerin çıkış noktasını deşifre etmiş. Açıklama almadan mesnetsiz iddialarla Bu alçakça Saldırıyı yapanlar hukuk önünde hesap verecek diyen Ekmen, konuyla ilgili avukatlarına suç duyurusunda bulunulması talimatını verdiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber