Öğretim görevlisi, taciz iddiasını yalanladı

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Niyazi Özker, kendisi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını iddia etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2015 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretim görevlisi, taciz iddiasını yalanladı

Hakkında, geçtiğimiz günlerde ulusal basında çıkan taciz iddiaları ile ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Niyazi Özker, iddiaların yalan olduğunu ve yapılan haberle kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Taciz suçlamasıyla mahkemeden 6 ay ceza aldığı iddialarını yalanlayan Özker,

"Öğrenciler tarafından yapılan suç duyurusunda taciz iddiası yoktur. Bu suç duyurusunda, öğrencilerin sınav kağıtlarıyla alakalı bir iddia vardı. Hakkımda açılan görevi kötüye kullanma iddiasıyla ilgili davada, mahkeme, şahsıma 5 ay idari hüküm verdi. Ama bu ceza ertelendi ve sicilime bile işlemedi. Bu davaya da itiraz edilmiştir. Adalet yerini bulacak ve gerçekler ortaya çıkacaktır. Böylesine iğrenç bir iftira ve karalama çalışmaları karşısında sorumlular yargıya hesap vereceklerdir. Sorumlular ile ilgili mahkemeye başvurdum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber