Sağlık Bakanlığının İnternet Sayfası Çok Karışık

Tüm haber veren internet sitelerinde ana kural, internet sayfasına en son girilen bilginin en üstte görünmesidir. Bu haber veren internet sitelerinde de, haber ve duyuru yayımlayan Bakanlık sitelerinde bu şekildedir. Bunun tek istisnası vardır: Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün WEB sitesi... http://personel.saglik.gov.tr adresinden haberleri ve duyuruları yayımlayan sitenin dizaynı karışık olup, Bakanlık yetkililerinden herkesin rahatlıkla takip edebileceği bir dizaynı seçmelerini talep ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ağustos 2006 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün WEB sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Genel Müdürlüğe ait WEB sayfasında haber ve duyurular için üç ana bölüm yer almaktadır.

İlk bölümde üstten kayan bir bant bulunmakta olup, sanıyoruzki en güncel bilgiler buradan yayımlanmaktadır. Sanıyoruzki diyoruz, çünkü bu WEB sitesi günlük olarak takip edilmediği sürece hangi bilgi ne zaman girilmiş öğrenmek mümkün değildir.

İkinci bölüm ise sayfanın orta tarafıdır. Burası 5 hücreye ayrılmıştır. Burada yer alan bilgilerin de ne zaman girildiği, en güncelinin hangisi olduğu gibi bir fikir edinmek oldukça zordur. Bilgilerin hücrelere orantısız dolduruluşu karmaşayı daha da arttırmaktadır.

Üçnücü bölüm ise alt tarafta yer alan haber bandıdır. Burada bazı bilgiler ve duyurular yer almakta olup, bu bilgilerin güncelleiğine dair bir kanaat edinmek yine mümkün değildir.

Bakanlık yetkililerinden, ilgili WEB sayfasından sağlıklı bilgi alabilmek amacıyla daha anlaşılılır bir WEB sayfası oluşturmalarını istiyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber