Okul müdüründen örnek davranış

Seyhan Şeyh Cemil Nardalı İlkokulu'nun müdürü Kemal Kara odasını, geçen yıl vefat eden öğretmen arkadaşı Süleyman Alsancak adına yaptırılan kütüphaneye tahsis etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2015 16:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Okul müdüründen örnek davranış

Seyhan ilçesindeki Şeyh Cemil Nardalı İlkokulu'nun müdürü Kemal Kara odasını, geçen yıl vefat eden öğretmen arkadaşı Süleyman Alsancak'ın adını yaşatmak için yaptırılan kütüphaneye tahsis etti.

Kalp krizi sonucu geçen yıl yaşamını yitiren Süleyman Alsancak'ın adını yaşatmak isteyen kardeşleri Selahattin ve Refik Alsancak, 10 yıl görev yaptığı Şeyh Cemil Nardalı İlkokulu'nda kütüphane açmak istedi. Bunun üzerine okul müdürü Kemal Kara, odasını kütüphane için tahsis edebileceğini belirtti. Kısa zamanda oluşturulan kütüphanenin açılışını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Karalar açılışta yaptığı konuşmada, kütüphanelerin önemine değinerek, Alsancak kardeşleri tebrik etti.

Selahattin Alsancak ise kütüphanenin kurulması için odasını dahi vermekten kaçınmayan okul müdürü Kara'ya teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Kardeşimiz Süleyman Alsancak'ın ismini 10 yıl görev yaptığı okulda kütüphane açarak ölümsüzleştirmek istedik. Bu anlamda başta müdürümüz Kemal Kara olmak üzere bir çok kişiden destek aldık. Kütüphanenin kurulması için odasını dahi veren müdürümüz, kitap temininde de bize yardımcı oldu. İstanbul Başarı Koleji de bizleri kardeş okul ilan ederek önemli miktarda kitap katkısında bulundu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber