Nebati: Diğer partiler mesajı hala alamamış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati: "Türkiye'nin 7 Haziran genel seçiminden sonra millet olarak partilere verdiği net bir mesaj var. AK Parti öncülüğünde bir koalisyon hükümetinin kurulmasıdır ancak görülen şudur ki diğer partiler bu mesajı hala anlamamış"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2015 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nebati: Diğer partiler mesajı hala alamamış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, "Türkiye'nin 7 Haziran genel seçiminden sonra millet olarak partilere verdiği net bir mesaj var. AK Parti öncülüğünde bir koalisyon hükumetinin kurulmasıdır ancak görülen şudur ki diğer partiler bu mesajı hala anlamamış" dedi.

Partisinin bir restoranda düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Nebati ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ahmet Eşref Fakıbaba, Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti il teşkilatı üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı.

Nebati, gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye'nin uzun bir aradan sonra bayram sabahına koalisyon görüşmeleriyle ulaştığını söyledi.

12 yıldan sonra Türkiye'de yeniden koalisyon görüşmelerinin yapıldığını hatırlatan Nebati, "Bu bayram günü, koalisyon görüşmelerinin tamamlanarak Türkiye'nin yeni bir hükümete kavuşacağı günlerin müjdecisi olur" dedi.

Seçimin sonucunu net bir şekilde anlamak gerektiğini vurgulayan Nebati, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin 7 Haziran genel seçiminden sonra millet olarak partilere verdiği bir mesaj var. AK Parti öncülüğünde bir koalisyon hükumetinin kurulmasıdır, ancak görülen şudur ki diğer partiler bu mesajı hala anlamamış. Partiler koalisyon hükümeti kurmamaktan ziyade şartlarını, kırmızı çizgilerini öne sürerek milletin vermiş olduğu mesajı doğru anlamamakta ısrar ediyorlar. Oysa bu ülke güçlü bir hükümete güçlü bir iktidara ihtiyacı olan bir dönemi yaşıyor. Gerek çevremizdeki olaylar gerek Yunanistan'daki gelişmeler gerekse İran gerekse Ukranya'daki gelişmeler bölgede çok güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor. Dolaysıyla partilerimiz kendi özel hesaplarından ziyade milletin ve devletin çıkarlarını düşünecek. Hızlı bir şekilde karar alabilmesi Türkiye için çok önem arz etmektedir"

Nebati, bayramın başta İslam alemi ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber