Milletvekili ve kaymakam, cep telefonuyla vatandaşlara seslendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2006 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen çöp sorunu ile ilgili toplantıya cep telefonu aracılığı ile bağlanan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, vatandaşlara seslendi.

Nazilli Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhun Örer, sağlık ekipleri ve çevre sağlık ekipleri ile birlikte Aksu ve Işıklar köylerine giderek, Aksu Deresi'ndeki çöp sorunu ile ilgili toplantı düzenledi.

Toplantıya, Ankara'da bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhun Örer'i cep telefonundan arayarak katıldı.

Cep telefonunun önüne konulan megafon yardımı ile vatandaşlara seslenen Ertürk, Avrupa Birliği'ne (AB) girmeye aday bir ülkede yaşadıklarını belirterek, Aksu Deresi'nde yaşanan çöp sorununun Nazilli'ye hiç yakışmadığını belirterek, "Aksu deremizi çöplerden ve kirlilikten kurtarmamız lazım. Bunu da el ele vererek başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra cep telefonu ile arayan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız da aynı sistemle vatandaşlara seslenerek, vatandaşlara çöp bidonları dağıtacaklarını belirterek, çöplerini bu bidonlara atmalarını istedi.

Nazilli Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhun Örer ise toplantıda yaptığı konuşmada, her işin başının sağlık olduğunu ifade ederek, köylerde yaşanabilecek olası bir salgın hastalığın önüne geçilebilmesi için Aksu Deresi'nin mutlaka temiz tutulması gerektiğinin altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber