Davutoğlu: Teröre ve teröriste geçit vermeyeceğiz

Başbakan Davutoğlu "Teröre ve teröriste geçit vermeyeceğiz. Huzur ve demokrasi operasyonu insanlarımızın can güvenliği sağlanıncaya, şehirlerimiz huzura kavuşuncaya kadar sürecek" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2015 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu: Teröre ve teröriste geçit vermeyeceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Terör olaylarına değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:

"Hiçbir terör odağı, hiçbir terör ve hiçbir terörist faaliyet bizi milletimizden, milletimizle bir arada olmaktan ve milletimize hizmetten alıkoyamayacaktır. Biz de ölümüne kadar, son nefesimize kadar sizin için çalışacağız gençler. Son nefese kadar sizin için çalışacağız. AK Parti var oldukça Allah'ın izniyle bu ülke, bu millet teröre boyun eğmeyecektir. Bu millete hizmet yolundan asla geri dönmeyeceğiz, bu ülkeye inancımızı asla yitirmeyeceğiz. Ne olursa olsun hedeflerimizi, ideallerimizi, istikametimizi asla kaybetmeyeceğiz. Çünkü biz bu millete, bu ülkeye, bu vatana sevdalıyız."

Bu milleti bir arada tutan, beraber tutan değerlerden asla vazgeçmeyeceklerine işaret eden Davutoğlu, "Aziz kardeşlerim, çok iyi biliyoruz, bugün oynanan bütün bu kirli oyunların ardında Türkiye'yi yolundan çevirmek, büyüme ve gelişme iradesini yok etmek var" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber