Şehit Polis memuru Necmi Çakır için resmi tören düzenlendi

Teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Necmi Çakır için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2015 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Polis memuru Necmi Çakır için resmi tören düzenlendi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Necmi Çakır (45) için tören düzenlendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, mesai arkadaşlarının omuzlarında katafalka konuldu.

İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, terör örgütüne yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini, terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını belirtti.

Konuşmanın ardından, şehit için dua edildi. Törende, şehit eşi Dilek Çakır ve iki çocuğu ile bazı polisler, gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi, uçakla memleketi Trabzon'a gönderildi.

Silvan'da, Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki bazı cadde ile sokaklara teröristlerce kazılan hendeklerin kapatılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla önceki gün sabah uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından, güvenlik güçlerince operasyon başlatılmıştı. Teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan özel harekat polisi Necmi Çakır, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber