20. yılında İGDAŞ'tan yılın son fırsatı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2006 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silivri'den, Şile'ye, Şile'den Adalar'a kadar İstanbul'u bir baştan bir başa doğalgaz ağlarıyla ören İGDAŞ 20. yılında yepyeni bir abonelik kampanyası daha düzenliyor. 9 Ekim-31 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek kampanyada İstanbullu'lara doğalgaza geçmek için yine çeşitli kolaylıklar ve fırsatlar sunuluyor.

Kampanyaya ilişkin bir açıklama yapan Genel Müdür K.Levent TÜFEKÇİ ?Bu yıl 20. yılımızı dolduruyoruz. Çeyrek asra yaklaşan bir ömürde, çevre dostu, konforlu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı İstanbullu'lara sevdirmek, benimsetmek için çok çalıştık. Çok şükür bugün artık doğalgaz İstanbul'un en ücra semtlerine kadar ulaştı. İstanbullu'ların tamamının doğalgaz kullanıcısı olması için yatırımlarımıza ara vermeksizin devam etmekle birlikte, abone olmayı kolaylaştırıcı kampanyalarımız da tüm hızıyla devam ediyor? dedi. Kampanyadaki avantajlara dikkat çeken Tüfekçi, doğalgazın yaşam kalitemizi artırdığı ve kolaylaştırdığını belirterek şunları söyledi: ?Doğalgaz mutfakta, banyoda ve ısınmada yani yaşantımızın her karesinde yaşamı kolaylaştıran bir unsur olarak yer alıyor. Bu konfordan herkes yararlansın diye kampanyamızda aboneliği kolaylaştırdık. Abonelik bedelini şubelerimizden nakitte 4, kredi kartı ile 6 taksitte ödeme imkanının yanı sıra internet üzerinden de kolayca üstelik 9 taksitte abone olma imkanı sağladık.? Tüfekçi ayrıca gelen zamlara rağmen doğalgazın hala en ekonomik yakıt olma özelliğini koruduğunu belirterek ?Tüm İstanbullu'ları vakit kaybetmeden doğalgaza geçmeye davet ediyorum. Doğalgaz halen yakıtlar içersinde en ekonomik durumda. Ortamala bir dairenin bir yıllık yakıt tüketiminde doğalgaz yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Kömürle ısınıp banyo ve mutfağında tüpgaz kullanan bir daire yılda 1.574 YTL öderken, ısınmada, mutfak ve banyosunda doğalgaz kullanması durumunda 876 YTL ödüyor. Bu da doğalgazın ne kadar ekonomik olduğunu açıkça ortaya koyuyor? dedi.

31 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanya süresince İstanbullu'lar İGDAŞ'ın bölge müdürlükleri ve şubelerinden işlemlerini yaptırabilecekleri gibi İGDAŞ'ın web sayfası olan www.igdas.com.tr adresinden de online olarak yapabilecekler.

Abonelik Bedeli - İnternetten ödemede 9 taksit

- Şubeden Kredi Kartıyla Ödemede 6 taksit

- Şubeden Nakit Ödemede 4 taksit

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber