Vali'nin ani denetiminden fırça nasibini sağlık ocağı aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2006 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Habersiz olarak bazı kurumları aniden denetleyen Vali Cengiz Aydoğdu, kusurlu bulduğu sağlık ocağındaki personeli fırçaladı.

Beraberinde Sağlık Müdürü Ahmet Bayraktutan, Borçka Kaymakamı Ogün Bahadır, Belediye Başkanı Oral Küçük ve Güreşen Köyü Muhtarı Ahmet Külünk ile birlikte Borçka İlçesi'ne bağlı Güreşen Köyü Sağlık Ocağı'na ani baskın düzenleyen Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, sağlık ocağı hakkında bilgi aldıktan sonra ocaktaki bir hemşire, bir ebe ve bir personelin bulunduğunu görünce, Sağlık Müdürü Ahmet Bayraktutan'a en kısa sürede bir doktorun burada görevlendirilmesini istedi.

Vali Aydoğdu ve beraberindekiler, ocağın tuvaletine varıncaya kadar kontrol ederken etrafın dağınık ve sağlıksız ortamı görünce hemşire ve ebeye, "Burada tertip, düzen bozukluğu var" diye kızdı.

Öte yandan ocakta bir hemşire ve ebe, ocağın temizlik işlerine ve hekimlik işlerine varıncaya kadar her şeyi kendilerinin yürüttüklerini belirterek, hem hemşire, hem ebe, hem de sağlık memuru, sırası geldiğinde ise doktor görevi yaptıklarını söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber