YÖK'ten atçılık ve antrenörlük eğitimi çalıştayı

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) atçılık ve antrenörlük eğitimi ile ilgili sorunların tartışılması ve çözümüne yönelik çalışmaların yapılması amacıyla bütün paydaşların katılımıyla Bursa'da bir çalıştay düzenlenmesinin kararlaştırıldığını bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2015 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YÖK'ten atçılık ve antrenörlük eğitimi çalıştayı

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, atçılık ve antrenörlük eğitim programlarının bütün yönleri ile görüşülmesi amacıyla, 9 meslek yüksekokulu yöneticisi ve Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın da bir bölümüne katıldığı toplantı, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet İsmail Safa Kapıcıoğlu'nun moderatörlüğünde yapıldı.

Toplantıda öncelikle "Atçılık ve antrenörlük eğitimi ile ilgili olarak müfredat, kalite ve akreditasyon, üniversite-sektör işbirliği, öğretim elemanı sayısının yetersizliği, fiziki altyapı sorunları ve bu sorunların çözümlerine dair öneriler" tartışıldı.

Toplantıda; atçılık ve antrenörlük eğitimi ile ilgili sorunların tartışılması ve çözümüne yönelik çalışmaların gerçekleştirilmesi amacıyla bütün paydaşların katılımıyla Bursa'da bir çalıştay düzenlenmesi, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi yapılması kararlaştırıldı.

İhtiyaç halinde toplantılara devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber