Ağrı'da tipi ulaşımı aksattı

Eleşkirt ilçesindeki Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle ilerleyemeyen tır sürücüleri, yol üzerindeki akaryakıt istasyonlarına sığındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2016 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağrı'da tipi ulaşımı aksattı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok tır sürücüsü mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Uluslararası yük taşımacılığı yapan birçok tır, yoğun tipi nedeniyle ilerleyemeyince, yol üzerindeki akaryakıt istasyonlarında beklemek zorunda kaldı.

İran'lı Zahar Umeydi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle yoluna devam edemediğini belirterek, İran'dan gelip, İstanbul'a gideceğini ancak bunun mümkün olmadığını anlattı.

Umeydi, "3 gündür yollardayım. Kar yağışından dolayı yollar buzlanmış ve yoğun kar yağışıyla, tipi de etkili oluyor. İlerleyemediğimiz için yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna sığındık. Tipinin dinmesini bekliyoruz. Bu gece burada sabahlayacağız" dedi.

Cemal Çavdar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber