Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz ile Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Mart 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Güney, iç ve batı bölgelerde yağışla birlikte hissedilir derecede (3 ila 8) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz ile Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber