'Düzce İl Başkanımıza yapılan saldırı alçakçadır'

CHP Grup Başkanvekili Gök, "Düzce İl Başkanımıza yapılan saldırı alçakçadır, kalleşçedir, planlıdır ve arkasında çok daha başka güçler vardır. Bu olayın çok yakından takipçisi olacağız." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2016 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Düzce İl Başkanımıza yapılan saldırı alçakçadır'

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, partisinin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın darbedilmesine ilişkin, "Düzce İl Başkanımıza yapılan bu saldırı alçakçadır, kalleşçedir, planlıdır ve arkasında çok daha başka güçler vardır." dedi.

Beraberindeki 12 milletvekiliyle kente gelen Gök, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'yi makamında ziyaret ettikten sonra parti binasına geldi.

Buradan Anıtpark Meydanı'na kadar yürüyen milletvekilleri ve partililer, Tozan'ın darbedilmesi olayını kınadı.

"Yargıya güveniyoruz"

Gök, "Düzce il başkanımıza yapılan bu saldırı alçakçadır, kalleşçedir, planlıdır ve arkasında çok daha başka güçler vardır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bu olayın çok yakından takipçisi olacağız." dedi.

Olayın aydınlatılması konusunda yargıya güvendiklerini dile getiren Gök, adil bir yargılamayla Tozan'a kasteden bu tutuklu kişilerin ve arkasındakilerin ortaya çıkarılarak, organize ve terör suçuyla yargılanmalarını beklediklerini söyledi.

Ömer Faruk Cebeci

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber