Elazığ'da polis memuru silahlı saldırıya uğradı

Elazığ'a nişan yapmak için gelen İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Fethi Biçer, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından ayağından tabanca ile vurularak yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Nisan 2016 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elazığ'da polis memuru silahlı saldırıya uğradı

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Menderes Sokak'ta bulunan Yeşilkent Sitesi Papatya Apartmanı önünde meydana geldi. İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Fethi Biçer nişan yapmak için bir gün önce Elazığ'a geldi. Nişan hazırlıkları yapan polis memuru akşam evine gittiği sırada site içerisindeki bina önünde henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan polis memuru karşılık verince silahlı saldırgan kaçarak izini kaybettirdi.

Silah sesiyle dışarı çıkan bina sakinlerinin haber vermesi üzerine Fethi Biçer, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, yerinde incelemek yaparak delil topladıktan sonra ola saldırıyı gerçekleştiren ve kaçan kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber