Sahte üsteğmen yakalandı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 28 Kasım 2006 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de internette tanıştığı kadına kendini üsteğmen olarak tanıtan ve cep telefonunu dolandırdığı ileri sürülen 24 yaşındaki Ahmet Şimşek yakalandı

İddiaya göre H.Ö. adlı kadın, internette tanıştığı ve kendisini Üsteğmen Murat Kaan olarak tanıtan Ahmet Şimşek ile sabah saatlerinde buluşarak bir kafede oturup çay içti. Şimşek, H.Ö.'ye bir yeri araması gerektiğini söyleyerek cep telefonunu istedi. Bir arkadaşını arayıp konuşan dolandırıcı, kafeden dışarı çıkarak görüşmesini sürdürdü ancak geri dönmedi. Yeni tanıştığı kişinin kafeye dönmemesi üzerine dolandırıldığını anlayan H.Ö., polise başvurarak şikayetçi oldu.

Hemen harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, kısa bir süre sonra Üsteğmen Murat Kaan sahte adını kullanan, Ahmet Şimşek'i bir mağazada yakaladı. Zanlının yapılan üst aramasında H.Ö.'ye ait cep telefonunun yanı sıra, er ve erbaşların askerliklerinin bitiminde birliklerine teslim etmesi gereken, askeri kimlik kartı çıktı. Ahmet Şimşek adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber